КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
моб. +38970214849
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ
kasarna 3

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЖИКОЛ...


Градежници пред Сè!

Ние сме градежници пред сè и тоа нè прави различни од другите! ЖИКОЛ квалитетот и сигурноста ги гради врз темелите на традицијата, со визија предводена од иновацијата. Така создаваме ДОМ - каде среќните моменти се секојдневие.  Од 1987 година ЖИКОЛ е ЛИДЕР во градежната индустрија и континуирано успешно ја гради својата мисија. Како водечка компанија во својот сектор со целосно приватен капитал, ЖИКОЛ го обезбдедува комплетниот опсег на услуги во областа на градежништвото и пазарот на недвижнини.Ние ги почитуваме правилата на пазарот, уметноста на создавањето и предноста на самоувереноста базирана на знаењето.Нашите вработени се дел од семејството, клиентите се нашиот водечки мотив, а општествената одговорност е примарниот принцип во нашата работа.


ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

 

 

 

- ДГТ "ЖИКОЛ"започнува нов проект во Свети Николе

- ДГТ "ЖИКОЛ"потпиша договор за асфалтирање на улици во општина Василево

- Посета на Вицепремиерот Зоран Ставревски во Индустриската Зона Василево

-Асфалтирање на улица во општина Босилово

- ДГТ Жикол со нов финишер за асфалтирање

- ДГТ Жикол на JobFair

- ДГТ Жикол на работилницата за Енергетска Ефикасност

- Жикол на саемот за вработување во Струмица

- Донација од „Жикол“ за децата од ПОУ „св. Климент Охридски“ - Ново Село

- Презентиран сончевиот симулатор - Хелиодон

- Вицепремиерот Ставрески во посета на Жикол

- ДГТ Жикол одржа предавање на Државниот Градежен и Архитектонски факултет

 
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ